Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen | FAQ

1Kan ik online bestellen?
Uiteraard kunt u via de website bestellen. Als u het online bestelformulier invult, ontvangt u een factuur. Na betaling van de factuur wordt uw bestelling in behandeling genomen.
2Wat is de levertijd van de Rotomove?
Houd, voor bestellingen binnen Nederland, een termijn aan van twee tot drie weken. Voor bestellingen uit het buitenland, verschilt de termijn per situatie.
3Wat zijn de kosten de producten?
Voor prijzen kunt u een offerte aanvragen via offerte formulier, indien u grotere aantallen wilt bestellen, neem dan eerst contact met ons op en vraag of u in aanmerking voor korting komt.
4Kan ik een offerte aanvragen?
Uiteraard. Als u grotere aantallen of meer producten wilt bestellen, is het verstandig om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.
5Hoe zijn reparaties geregeld en wat zijn de kosten?
Binnen de garantieperiode herstelt Tebulo Medical Systems de reparatie(s) op bewegende onderdelen. Buiten de garantieperiode of door schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, ontvangt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave voor de te verrichten reparatie(s).
6Hoe meld ik een storing of vraag ik support aan?
Klik hier voor het melden van storingen/schades of voor het aanvragen van support.
7Waar vind ik het modelnummer van de Rotomove?
Rechtsonder de draaihendel vindt u het typeplaatje met daarop alle gegevens van de Rotomove.
8Kan ik een lakenklem bestellen?
Jawel, een nieuwe lakenklem bestelt u hier
9Ik heb problemen met het plaatsen van de lakenklem op de rol.
Zorg ervoor dat de hoekpunten van het laken eenmaal zijn teruggeslagen. Raadpleeg ook de Rotomove handleiding en/of video’s.
10Waarom krijg ik de Rotomove niet hoog genoeg voor het omkeren van een patiënt?
Breng, voor aanvang van de draaiprocedure, de Rotomove in de laagste stand. Pas de matrashoogte hier op aan. Wordt er niet vanuit de laagste positie gestart, dan kan het voorkomen dat, bij het bereiken van de hoogste stand, de patiënt nog niet geheel is gekeerd. Draai niet met extra kracht door, dit zal de Rotomove beschadigen! De eindaanslag is, in de hoogste stand, duidelijk waarneembaar! NB: de verticale slag van de Rotomove is ruim voldoende om een patiënt te keren!
11Hoe zwaar kan ik de Rotomove belasten?
Tot 150 kg kunt u de Rotomove probleemloos belasten. Gaat de werking bij zwaardere gewichten moeizaam, controleer dan de matras op glijvermogen.
12Kan ik een demonstratie of workshop krijgen voor mijn personeel?
Ja. We komen in heel Nederland graag langs voor een demonstratie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Desgewenst trainen wij het verplegend personeel in een aanvullende workshop. U kunt hier een demonstratie aanvragen.
13Hoe reinig ik de Rotomove?
De Rotomove is eenvoudig te reinigen met de gangbare schoonmaakmiddelen in ziekenhuizen. Reiniging met een mengsel van water en chloor is in de regel afdoende. De Rotomove voldoet aan de geldende hygiëne-eisen.
14Mijn vraag staat hier niet tussen.
Als u een vraag heeft die hier niet wordt behandeld, maak dan gebruik van ons contactformulier.