Tebulo Medical Systems BV


een divisie van Tebulo Group


Sinds 1974 is Tebulo Group actief in verschillende branches met als belangrijkste doel: innovatieve oplossingen vinden voor praktische problemen. Toen COVID-19 de wereld in zijn greep kreeg is Tebulo Medical Systems opgericht. Door de toenemende werkdruk in de ziekenhuizen zag Tebulo de noodzaak om IC-personeel te ontlasten. Inmiddels heeft Tebulo Medical Systems voor een praktisch probleem, het keren van patiënten, een innovatief systeem bedacht en ontwikkeld: Rotomove.


Heeft u een (technisch) vraagstuk of hulp nodig bij het ontwikkelen van een prototype, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uitgebreide informatie vindt u op website van Tebulo.


Bezoek website www.tebulo.com


Rotomove


Het keren van patiënten van rug naar buik en vice versa is een zware lichamelijke belasting voor verplegend personeel. Daarnaast zijn patiënten gebaat bij het zo rustig en gecontroleerd mogelijk keren van het lichaam. De hemodynamica dient stabiel te blijven.

In samenwerking met het Erasmus MC in Rotterdam heeft Tebulo Medical Systems onderzocht hoe het medisch personeel bij de draaiprocedure zoveel mogelijk kan worden ontlast. Dit heeft geleid tot de Rotomove: een innovatief product dat verplegend personeel in belangrijke mate ondersteunt bij het keren van patiënten.

Voordelen:

  1. Er is minder personeel nodig.
  2. Er zijn minder handelingen nodig (arbo).
  3. De benodigde handelingen zijn beduidend minder belastend voor personeel en patiënt (arbo).


rotomove

Klik hier voor meer informatie over de Rotomove >


Neem contact op


Handleiding Rotomove


Download de handleiding met instructies voor de Rotomove

Download PDF

    Heeft u een vraag? Neem contact op:

    Deze site is met reCAPTCHA beschermd en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.