Rotomove

MEDISCHE ZORG INNOVATIE

Wij steunen de helden in de gezondheidszorg, overal in de wereld! Door grenzen te verleggen en innovatieve oplossingen te bieden, willen wij meehelpen om de strijd tegen COVID-19 te winnen! De Rotomove draagt bij aan het ontzorgen van de zorg!

HANDIGE LINKS


Rotomove handleiding Klik hier
Rotomove & Accessoires Klik hier
Bekijk Instructie Video's Klik hier

INZETBAARHEID

De Rotomove kan naadloos worden toegepast in omkeerprotocollen van verschillende ziekenhuizen. Bekijk hier de instructievideo en handleiding.

ROTOMOVE

De Rotomove is uiterst effectief en zeer gemakkelijk te bedienen. In principe hoeft alleen het laken bevestigd te worden om, met een eenvoudige draaibeweging, de patiënt te keren. Door het slimme mechanisme is er geen krachtsinspanning nodig! Bovendien gaat het wisselen van de onderlegger (celstofmatje) en het schone laken in één moeite door. De Rotomove wordt inmiddels gebruikt op verschillende ic’s.

DEMONSTRATIE

Met eigen ogen zien hoe de Rotomove werkt? Zelf het gemak van de Rotomove eens uitproberen? We komen in heel Nederland graag langs voor een demonstratie. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden! Dit kan zowel op uw locatie als bij Tebulo Medical Systems. Vraag via onderstaande knop een demonstratie aan.


Demonstratie Aanvragen